olie

Traditional Thai Massage

Baan Thai Style

Sabaai & Iem

BTS logo

Lid van

BMF

Thaise voet- en beenmassage is een alternatieve geneeswijze die...


Lees meer...


Thaise massage is meer dan 2500 jaar oud...
Lees meer...

Thaise oliemassage heeft vooral een ontspannende werking. Deze massage werkt preventief voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid, door het ontspannen van uw spieren en de afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam.


Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van olie en wordt gewerkt met strijken, kneden, kloppingen,schuddingen en frictioneren. Met deze technieken worden de spieren verwarmd en kunnen "knopen" opgespoord en behandeld worden. Ook wordt hiermee de doorbloeding gestimuleerd en een complete ontspanning bereikt.


De werking van de massage heeft direct te maken met aandacht, warmte en ontspanning. Een aangename oliemassage kan klachten voorkomen doordat tijdig aandacht wordt besteed aan lichaam en geest. Het is een moment om los te komen van de dagelijkse stress en vermoeidheid en te genieten van een monent voor uzelf. Een regelmatige behandeling bevordert duurzame reiniging en ontspanning en kan bovendien rimpels en cellulitis voorkomen.


Voor sommige mensen is deze massage prettiger dan een traditionele Thaise massage omdat ze als zachter ervaren wordt en er ook enkel de handen gebruikt worden bij het masseren. Alle oliën die wij gebruiken zijn neutrale of Thaise aromatische oliën die van natuurproducten zijn gemaakt. De oliemassage stimuleert de bloedsomloop en wordt als ontspannend en verfrissend ervaren. Ze helpt tegen vermoeidheid en stress, helpt het verwijderen van afvalstoffen en zorgt voor een goede lichamelijke en geestelijke conditie.


Indien gewenst krijgt U bij deze massage ook een korte thaise kruidenstempelbehandeling.


U kan als koppel samen in dezelfde ruimte genieten van een ontspannende massage.


Er wordt gevraagd om ten allen tijde de slip aan te houden aub.Thaise oliemassage heeft vooral een ontspannende werking...Lees meer...


Hot Stone massage is een oude, rituele massagevorm...Lees meer...De massages zijn niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar erotische handelingen!Bij de oliemassage is indien gewenst ook een korte thaise kruidenstempelbehandeling inbegrepen!


Copyright © 2012-2019 Baan Thai Style - Sabaai & Iem     All Rights Reserved                                        Privacy & Cookie Policy