thai

Hot Stone massage is een oude, rituele massagevorm...

 

Lees meer...

 

 

 

 

Thaise massage is meer dan 2500 jaar oud. Van oorsprong Indiaas, is deze massagevorm samen met de boeddhistishe monniken naar Thailand gekomen. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd. Dit holistische idee (de onverbrekelijke verbinding van lichaam en geest) heeft zijn wortels in het boeddhisme. De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie.

 

Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Olie komt er niet aan te pas. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming.

 

De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken en deficiënties langs de energielijnen weg te werken. Vergeleken met de traditionele Chinese geneeskunde, die gericht gebruik maakt van acupunctuur om de druk te manipuleren, stimuleert de Thaise massage weliswaar dezelfde punten maar met een helende aanraking. Daarom zijn de punten minder aan spanning onderhevig, en de levensenergie of Prana, krijgt de gelegenheid om vrij te bewegen. Samen met het beïnvloeden van het energetische aspect, werkt men ook aan het fysieke lichaam.

 

Beginnend bij de voeten en voortschrijdend tot het hoofd, zal het lichaam van de cliënt worden bewogen, losgemaakt en uitgerekt. De combinatie van energetische en fysieke aspecten is uniek aan Thaise massage, en datzelfde geldt voor de gevolgen. Deze oude massage wordt omschreven als een gift voor het lichaam (fysiek), de geest (spiritueel) en het gevoel (emotioneel). Het is een manier om ziekte te verhinderen, een hulpmiddel biij het oplossen van blokkades vóór zij zich psychisch of fysiek manifesteren, en voor het verhogen van de flexibiliteit.

 

Tijdens de Thaise massage wordt loszittende kledij gedragen (door ons ter beschikking gesteld).

 

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam, het zorgt voor stroming en activeert Chi (Lom).

(bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Thaise_massage)

 

Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die...

 

Lees meer...

 

Thaise massage is meer dan 2500 jaar oud...

 

 

Lees meer...

 

Thaise oliemassage heeft vooral een ontspannende werking...

 

Lees meer...

 

 

De massages zijn niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar erotische handelingen!

 

PROMOTIE:

 

KOM MET EEN PARTNER OP UW VERJAARDAG GENIETEN VAN EEN UUR MASSAGE, EN DE JARIGE BETAALT SLECHTS VOOR EEN HALFUUR! (Uitgezonderd kindermassage)

 

 

Bij de oliemassage is indien gewenst ook een korte thaise kruidenstempelbehandeling inbegrepen!

 

Copyright ©2016 Baan Thai Style - Sabaai & Iem All Rights Reserved