hotstone

Traditional Thai Massage

Baan Thai Style

Sabaai & Iem

BTS logo

Lid van

BMF
Hot Stone massage is een oude, rituele massagevorm die zijn oorsprong vindt in vele culturen. In Azië en India waren "hot stones" de voorloper van de acupunctuur.


De massage is een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren.


Voor de Hot Stone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de stenen op het lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en olie.


De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren, en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.


De massage is aan te raden bij elk gevoel van onbalans in het lichaam en is in het bijzonder geschikt voor mensen met spier-, gewrichts- en zenuwpijnen, hoofdpijn, nek- en rugpijn, slechte doorbloeding, stress en vermoeidheid.


Een Hot Stone massage heeft een zalig ontspannend effect. De mix van warmte en aroma's vergroot het gevoel van welzijn. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is het een krachtige en diepe massage.Thaise voet- en beenmassage is een alternatieve geneeswijze die...


Lees meer...


Thaise massage is meer dan 2500 jaar oud...
Lees meer...


Thaise oliemassage heeft vooral een ontspannende werking...Lees meer...


Hot Stone massage is een oude, rituele massagevorm...Lees meer...De massages zijn niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar erotische handelingen!Bij de oliemassage is indien gewenst ook een korte thaise kruidenstempelbehandeling inbegrepen!


Copyright © 2012-2019 Baan Thai Style - Sabaai & Iem     All Rights Reserved                                        Privacy & Cookie Policy